Milou Ettekoven

Padel ambassadeurs

Uriël Maarsen

Uriël Maarsen (17 juli 1992) studeerde af als gymdocent en is nu actief professioneel padelspeler. Ook verzorgt Uriël Padel opleidingen in samenwerking met de KNLTB en geef hij een eigen Padel Academy in Leiden en omgeving. Dit jaar (2020) wil hij de topsport combineren met het promoten van padel in Nederland. Samen met Bram Meijer won hij in de herendubbel tijdens Rosmalen in 2018 het KNLTB NK Padel. In 2019 haalde Uriël de winst op het NK binnen met zijn mixpartner Rosalie van der Hoek. Op dit moment is zijn ranking WPT 193. Hij speelt rechtshandig en zijn speelkant is links.

Bram Meijer

Bram Meijer (13 oktober 1994) heeft zijn studie sport en bewegen in 2017 afgerond. In het laatste jaar van zijn studie heeft hij zijn eigen Padelschool genaamd ‘Padelschool Meijer’ opgericht. Daarnaast vervult hij de rol van padel expert binnen de KNLTB en leidt hij mensen op tot padelleraar. Hij mag zichzelf al drie jaar Nederlands Kampioen Padel noemen. Bram staat op plek 198 van de WPT. Een groot gedeelte van het jaar is hij in Spanje te vinden waar hij traint om zijn eigen padelniveau te blijven verbeteren. Hij speelt rechtshandig en zijn speelkant is rechts.

Milou Ettekoven

Milou Ettekoven (14 juni 1997) is hoofdtrainster bij Tennis Club Houten en geeft zowel seniorentrainingen als juniorentraining. Samen met Marcella Koek is zij in 2019 Nederlands Kampioen geworden in de hoofdklasse. Milou beheerst een rustig, gecontroleerd spel en uitmuntende draaitechniek. In de WPT ranglijst staat Milou op plaats 137. Ze speelt rechtshandig en haar speelkant is rechts.

Tess van Dinteren

Tess van Dinteren (30 januari 1997) is mede-eigenaar van Padel Brabant en verzorgt trainingen op diverse padelverenigingen in Brabant. Ze presteert constant in de diverse EK’s en WK’s waar ze Nederland jaar in jaar uit in vertegenwoordigd. Tess neemt plaats 190 in op de WPT lijst. Ze speelt rechtshandig en haar speelkant is links.